ALKOSS SAJÁT ILLATOT
MINYA VIKTÓRIÁval

Merülj el az illatok világában és alkosd meg saját parfümkreációdat egy világhírű parfümőr segítségével!

Több időpontból választhatsz
helyszín: AMÉLIE Szalon, 12. ker. Budapest, Németvölgyi út. 2. 

ALKOSS SAJÁT ILLATOT
MINYA VIKTÓRIÁval

Merülj el az illatok világában és alkosd meg saját parfümkreációdat egy világhírő parfümőr segítségével.

Az illat, ami csak a tiéd és rólad szól

Az illatunk a személyiségünk elválaszthatatlan része. A parfümválasztásunk pedig legalább ugyanolyan fontos, minthogy nőként milyen sminket teszünk fel munka (vagy az esti buli) előtt, férfiként pedig milyen karóra vagy mandzsetta mellett döntünk, amikor fontos tárgyalásra indulunk.

De vajon tényleg olyan illatot viselsz, ami harmonizál a belsőddel és kifejezi azt, amit szeretnél megmutatni magadból a világnak?

A legtöbb ember nem tudatos parfümválasztó.

Nem méri fel, hogy az egyes kreációk hogyan „állnak” neki, illenek-e a teste alapillatához, milyen hatással vannak a bőrére, szinkronban vannak-e a személyiségével. Emiatt fordulhat elő, hogy nem egyszer komoly irritáció lép fel a nyakon, vagy képtelenek vagyunk egy liftben utazni a kollégával, aki márkás parfüm ide vagy oda, elviselhetetlen illatfelhőbe burkolódzik.

Az illatok szerelmesei sincsenek könnyű helyzetben.

Évek komoly és költséges tesztelésével jutnak el egy adott márka specifikus illatához, ám egyrészt ezek a parfümök sem egyediek (nem is lehetnek azok, hiszen tömeggyártott termékekről beszélünk), másrészt a gyártó bármikor kivonhatja őket a forgalomból. Arra pedig nincs garancia, hogy a helyére lépő parfüm is passzolni fog hozzád – vagyis kezdődhet megint elölről a költséges keresgélés az új illatod után.
Végül, nem tudom, te hogy vagy vele, én kicsit kellemetlenül érzem magam, amikor az utcán szembejön velem egy ember, aki ugyanazt a ruhát, cipőt, táskát vagy napszemüveget viseli, mint én. (A legrosszabb, amikor a teljes outfited sétál el melletted.)

A kommersz, drogériákban kapható parfümökkel ugyanez a helyzet.

De ennek most vége. Az It’s YOUR World által szervezett parfümkészítő workshopon végre lehetőséged nyílik a saját illatod megalkotására.
Nincs többé „elég jó” parfüm, mert az valószínűleg se nem elég, se nem jó. A rendezvényen illatszakértőnk kézen fog és bevezet téged a parfümkészítés világába, hogy a workshop végére elkészíthesd a hozzád legjobban passzoló és tökéletesen egyedi parfümöt.

Az illat csak a tiéd és rólad szól!

Készen állsz a kalandra?

Szeretnélek bemutatni a parfümök mesterének

Minya Viktória

Minya Viktória, a díjnyertes magyar Orr, a parfümkészítés művészetét a modern parfümgyártás bölcsőjében, a festői dél-franciai városban, Grasse-ban sajátította el.

Miután a régióban számos parfüm-háznak dolgozott, úgy döntött, hogy kamatoztatja tehetségét, céget alapít és saját parfüm-sorozatot komponál, hogy alkotásai a legjobb minőségű alapanyagok használatát és a különleges alkotási technikákat dicsőíthessék.

Mint független művész, kreativitását nem köti gúzsba semmilyen korlát; Viktória nagy körültekintéssel állítja össze alkotásait úgy, hogy kizárólag a saját érzelmei és tapasztalatai inspirálják. Jelenleg Franciaországban, párizsi stúdiójában él és alkot.

Világszerte ismert és niche parfümériákban is árusított illata a Hedonist, melynek teljes sorozata elérhető, gyönyörű csiszolt üvegben, kristályokkal megtöltve, valamint kifejezetten magyar kötődésű illata az Eau de Hongrie. Az újragondolt ’Magyar Királyné Vize’ a legnemesebb Tokaji Aszú aromáját idézi.

A workshop programja

Viki lépésről lépésre, illatról illatra vezet be téged a parfümkészítés világába.

A program első felében megismerkedsz a parfümkészítés elméleti alapjaival, hogyan dolgozik Minya Viktória parfümőr, megismerkedhetsz eddigi illataival és azokkal a nyersanyagokkal, amelyekből a workshop végén elkészítheted a saját kreációdat.

Ezekre a kérdésekre kapsz megnyugtató választ a rendezvény végére:

 

  • Hogyan állítunk össze egy parfümöt?
  • Milyen lépésekben hozunk létre illatokat?
  • Milyen nyersanyagokból dolgozunk?
  • Mik a parfümkészítési szabályai és milyen tippekkel, trükkökkel dobható fel egy illat?

A program végén pedig Viki mentorálásával elkészítheted az első saját parfümkreációdat, amelyet a workshop végén természetesen magaddal is vihetsz, hogy másnap begyűjtsd a munkatársak, barátok-barátnők és családtagok elismerését.

Hasznos információk a workshopról

 

A rendezvény helyszíne: AMÉLIE Szalon, 12. kerület Budapest, Németvölgyi út. 2. 

Időpontok: 

2024. 04. 27. – 10 óra
2024. 04. 27. – 13 óra 
2024. 04. 27. – 16 óra 

Maximális résztvevőszám: 8 fő/alkalom

A rendezvény 2 órás. A workshop magyar nyelven zajlik.

A részvételi díj nettó 41.990 Ft, amely tartalmazza:

  • a workshopon való részvételt;
  • 15 ml-es saját parfüm elkészítésének díját;
  • a rendezvény közben kávét, frissítőt, ropogtatnivalót, gyümölcsöt biztosítunk.

A program létszámkorlátos és gyorsabban fogynak a szabad helyek, mint szilveszter éjjelén a pezsgő.

Megalkotom a saját parfümömet

Töltsd ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése 48 órára stoppolja a helyed a workshopon. Ha két munkanapon belül átutalod részvételi díjat, véglegessé válik a foglalásod. (Ha két munkanap után utalsz, már sajnos nem tudjuk garantálni a részvételedet a programban, hiszen nagyon kevés a férőhely és sok az érdeklődő. Túljelentkezés esetén természetesen visszautaljuk a befizetésedet.)

Lapozz bele a korábbi workshopok élménykönyvébe

Hallgass meg egy szakmai visszajelzést a workshopról

“Az aromaterápiában gyakori, hogy az ember (de még az állatok is) ösztönösen azokat az illóolajokat (illatokat) választják, amire az adott élethelyzetben szükségük van, ami test-lelki állapotukat gyógyítja. Az illat is rezgés és mi azokat az illatokat választjuk, amikkel együtt rezonálunk. Én arra voltam kíváncsi, hogy a parfümök világában is hasonló-e a helyzet. És igen, a workshopon résztvevők megfigyelhetően különböző irányokba indultak, markánsan különböző illatkomponenseket választottak. A végeredmény pedig egészen fantasztikus lett! Öröm volt nézni és érezni, hogy mindenki kicsit saját magát „csepegtette” a parfümösüvegbe. Többen is mondták a végeredményeket szagolgatva, hogy szeretem, mert ez az én illatom. A közös munka és a parfümök iránti rajongás az ismeretlen résztvevőket is könnyedén összehozta és úgy dolgoztunk egymás mellett, mint régi ismerősök.

A kellemes környezet, amit Judit és az It’s Your World teremtett, a finom falatok és a figyelmesség, ami egész este körülvett minket méltó keretet adott ehhez az élményhez.” (Hegyi Sára aromaterapeuta)

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Siker-Nő Kft.
1029 Bp., Tamara u. 10. Fsz. 1
Adószám: 25296905-2-41

EVENT manager

Molnár Judit
molnar@itsyourworld.hu
+36-30-348-4620

E-mail

Ha nem kapott választ minden kérdésére, írjon nekünk az 
info@itsyourworld.hu
 címre.