Arra gondoltam, hogy eheti blog bejegyzésemben elmesélem Nektek, hogyan jött az It’s YOUR World ötlete, és miért pont ezzel kezdtem foglalkozni?

Többen tudjátok, de talán sokan nem, hogy alapvetően bölcsész végzettségű vagyok (színháztudomány szakon szereztem első diplomámat:)), de egy véletlen folytán 2001-ben (te jó isten, immár 17 éve!) a marketing területén kezdtem el dolgozni. Amikor felköltöztem Budapestre, lényegében az első állásinterjú, amire elmentem, sikeres is volt, egyből felvettek, pedig csak heccből küldtem be az önéletrajzomat. Magam sem akartam elhinni, hogy az interjú után 1 nappal hívtak, hogy enyém az állás, kezdjek a jövő héten! A cég egy építőipari cég volt, itt kezdődött a marketinges karrierem, aztán ezt követte több ügynökség, majd a végén két olyan nagyvállalat, mint a MOL és a TESCO, ahol immár mindkét esetben komoly budget, több ország, több ember tartozott hozzám közben azért a közgazdász reklám és marketing végzettséget is megszereztem levelező szakon, munka mellett, hogy ne érje szó a ház elejét:)). Az exkluzív rendezvények világával a MOL-ban találkoztam először 2004-ben, amikor olyan nagy megtiszteltetésben volt részem, hogy az ERT (European Round Table – melynek Hernádi Zsolt is tagja volt ekkor sok-sok európai nagy cég vezetőjével együtt) budapesti 4 napos exkluzív programját szervezhettem az érintett vezetőknek és feleségeiknek. Ilyen programpontokat képzeljetek el, mint ültetett vacsora a Parlament Vadász termében az akkori miniszterelnökkel, vagy különleges rendezvény koncerttel a Szépművészeti Múzeumban exkluzív vacsorával kiegészítve, és még sorolhatnám. Annyira élveztem a dolgot, és szerencsére nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam az esemény résztvevőitől és a feleségektől is – arról nem is beszélve, hogy mennyi kapcsolatot építettem ezen szervezés kapcsán -, hogy amikor leültem 1,5 éve, és azon gondolkodtam, hogy mi az amit igazán szeretek, mi lenne az a vállalkozás, ami igazából nem is munka, hanem szinte csak élvezet számomra, akkor szinte elsőként az exkluzív rendezvény szervezés jutott eszembe. Kiegészítésként hozzáteszem, hogy az évek folyamán a baráti társaságoknak nem egyszer szerveztem programokat itthon és külföldön is, és mindig mindenki nagyon elégedett volt. Az életem folyt tovább, a fent említett cégeknél, s bár nem a rendezvény volt a fő vonal, a magánéletemben pl. megszerveztem egy olyan 3 hetes kínai körutazást, ami az akkori partneremmel örök emlék marad, amíg élek. 2011-ben aztán kiléptem a nagyvállalati szférából és vállalkozni kezdtem, első körben a reklám-média, marketing területén, ugyanazt csináltam, mint a nagy cégeknél, csak immár ügynökségként.

Aztán 2012-ben, amikor megszületett a lányom és tönkrement a kapcsolatom a lányom apjával, jött a gondolat, hogy szeretnék egy Love JOB-ot, amit először kicsiben, de szinte a saját szórakozásomra csinálhatok, és ami csak az enyém. Hát amikor leültem, valahogy szinte azonnal jött az exkluzív rendezvény gondolat…:) Először csak a Hölgyeknek szervezett rendezvényekben gondolkodtam, de aztán ahogy fél éve mentek a programok, szinte ostromoltak a férfi ismerőseim, hogy őket se zárjam ki a sztoriból, így engedve a kísértésnek immár a NŐK mellett a FÉRFIAK részére is szervezek eseményeket.

Az It’s YOUR World olyan NŐK és FÉRFIAK számára született, csupa nagybetűvel, akik szeretnek inspiráló társaságban minőségi időt eltölteni, új embereket megismerni és közben jól érezni magukat. A zászlónkra az ÉLMÉNY került, hiszen a mai rohanó, sokszor elmagányosodó világban az ÉLMÉNYEK segítenek egy-egy új életfázisba kerülni, egy-egy felismerést megtenni, vagy csak egyszerűen egy mosolyt hozni az arcunkra.

Vannak kifejezetten NŐK, kifejezettem FÉRFIAK, valamint NŐK és FÉRFIAK részére egyaránt kínált, több napos elvonulós, egy napos budapesti és környéki, és egy estét kitöltő programjaink, így mindenki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább illő rendezvényt.

A kétnapos rendezvények jellemzően vidéken, az egynapos és esti rendezvények Budapesten, illetve környékén kerülnek megrendezésre, mindig a tematikához illő helyszínen, minden esetben magas színvonalú catering szolgáltatással. 2017-ben pedig immár elindultak a külföldi tematikus útjaink is, amelyet 2018-ban is szeretnénk folytatni. Szerencsére a pozitív visszajelzések, a nagyon sok megkeresés miatt 2017 nyarán bővült az It’s YOUR World csapat, így a PR – Marketing munkába immár Máté kollegám is bekapcsolódik. 2018-ban újabb különleges tematikákkal, a nyilvános programok mellett cégek számára szabott speciális programokkal, a nyárra pedig különleges táborokkal készülünk, amelyről rövidesen szintén fellibbentjük a fátylat. Ha szeretnétek megtudni ennek részleteit, akkor kövessetek, mert szép lassan hozom őket…:)

Igen, jól sejtitek, rengeteg ötletem van, nagy elánnal vágtam bele a 2018-as évbe, melyben továbbra is az ÉLMÉNY a fő szervező! Az ÉLMÉNY legyen Veletek!

It’s YOUR World – Create Experiences

Molnár Judit (R)