Önismeret és SIKER. A NŐI Önbizalom titkai.

2019/09/05, Esti program

Elég jó vagyok.
Méltó vagyok.
Szeretve vagyok.

Szeptemberi estünknek ezek lesznek a kiemelt témái.
Előadás, gyakorlat és műhely beszélgetés MOLNÁR JUDITTAL és FRANKÓ ÉVIVEL.

Tarts velünk, ha úgy érzed, hogy lenne még mit fejlesztened fenti területeken, ha szeretnél inspirációt, technikákat kapni abban, hogy lehetnél még jobb, elég jó, szeretett, és méltó, – a magánéletedben, a munkádban, az élet minden területén.

Meghívott előadó:
FRANKÓ ÉVI
“Biológus és közgazdász végzettségem van, több magyar és multinacionális vállalatnál dolgoztam, elsősorban HR, marketing és értékesítés területeken. 7 évvel ezelőtt találkoztam egy módszerrel, mely a tudatalatti változásain keresztül nagyszerű eredményeket hoz a pozitív változáshoz. Ezt a technikát 5. éve már tanítom is, illetve saját program szerzeményeim is vannak, fél napostól a 2 napos tanfolyamokig. Ezen felül természetesen 1 / 1 konzultációkat is tartok. Több 100 tanítványom van, rengeteg tapasztalatot halmoztam fel az évek során. Bízom benne, hogy minél több nőt motiválni tudok ezen az estén is.”
Évi több programján vettem már részt, s több projektjében jelenleg is aktívan részt veszek, illetve segítem őt marketing ötletekkel. Van egy fantasztikus programja, amely az EREDEThez való visszatérésről szól. Az estén ebből a programból hoz majd Nektek gyakorlati részleteket, ezáltal segít vissza szerezni női önbizalmunkat.

MOLNÁR JUDIT
“Molnár Judit vagyok. 42 éves.
Transzformatív Coach, Üzletfejlesztési tanácsadó, Matermind tréner, mentor, több vállalkozásban befektető, tulajdonos, s nem utolsósorban édesanya.
Nagyvállalati vezető pozíciót hagytam ott, amikor úgy döntöttem, hogy vállalkozó leszek. 2011-ben indítottam el első vállalkozásomat, amikor Magyarország két legnagyobb multi (MOL, TESCO) marketing és média vezetői pozíciója után arra gondoltam, hogy ideje lenne a magam urának lenni.
Első és kis átalakításokkal azóta is működő vállalkozásom az in-store média területén töretlenül sikeres, de itt az operatív vezetésben már nem veszek részt. Ma már az egyedi élményprogramokról szóló másik cégem mellett másokat is segítek abban, hogy sikeres vállalkozásokat építsenek fel. Mastermind csoportokat vezetek, mentorálok, üzletfejlesztésben, projektek elindításában segítem a hozzám csatlakozókat.”
Az estén arról fogok mesélni, hogy tudod anyaként, nőként, vállalkozóként össze egyeztetni a munkát a magánélettel, hogyan tudod fenntartani az egyensúlyt, s ezzel együtt hogyan tudod építeni az önbizalmad. Segítségül hívom majd pár NŐI Vezető társamat, akikkel együtt dolgozom, hogy saját tapasztalataikkal, történeteikkel segítsenek Nektek.

Részvételi díj, mely előre utalva fizetendő: 6.990 Ft (bruttó)

Regisztrációhoz küldj e-mailt az info@itsyourworld.hu e-mail címre.
Az e-mailben ne feledd feltüntetni a számlázási nevet és címet! Regisztrációd után küldjük Számodra a Díjbekérőt.
Jelentkezésedet a részvételi díj átutalásával véglegesíted.

Utalási információ:
Siker-nő Kft.
Raiffeisen Bank
12011148-01518234-00100005

A regisztrációd az utalás beérkezésével válik véglegessé.
Az este folyamán frissítőkkel és falatokkal is várunk, valamint pár női önbizalmat erősítő partnerünk is jelen lesz az eseményen, akiktől tudakozódhattok, tanácsot kaphattok, kérdezhettek.
Minden résztvevő köszönő ajándékcsomagot kap távozáskor együttműködő partnereinknek köszönhetően!

 

Programunk felkeltette érdeklődését? Jelentkezzen most!

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Siker-Nő Kft.
1029 Bp., Tamara u. 10. Fsz. 1
Adószám: 25296905-2-41

E-mail

Ha nem kapott választ minden kérdésére, írjon nekünk az
info@itsyourworld.hu címre.

EVENT manager

Molnár Judit
molnar@itsyourworld.hu
+36-30-348-4620