Parfüm Iskola 5. szint Daniel Pescio-val: Ciprus

2020/01/26, Egynapos program

Parfüm Iskola 5. szint, azoknak, akik szeretnének professzionális módon minél többet megtudni a parfümök világáról.
A tréninget egy teljes vasárnap tartjuk:
2020. január 26. vasárnap 10.00-17.00 (ebédszünettel)
A program a 10 alkalmas Parfüm Iskola keretében kerül megrendezésre, de önállóan is elérhető annak, aki kifejezetten a ciprusos parfümök iránt érdeklődik.

Program:
• Bevezetés, bemutatkozás
• A Ciprus alapú parfümök családjának története: a Coty Chypre-jétől a Coco Mademoiseille-ig, érintve a Mitsouko, Vent Vert, Femme, Aromatics Elixir, Miss Dior Chérie és a La Petite Robe Noire parfümöket is.
• A Coty Chypre parfümjének vizsgálata, mint az első ciprusos parfüm : az inspiráció, a sikersztori, és az Accordok, amik a parfüm mögött vannak
• Ciprus Accord tanulmányozása: összetevők, mennyiségek, anyagok, tiltott összetevők, a modern verzió
• A női és a férfi jegyek tanulmányozása a Ciprusos parfümökben
• Mi az az IFRA?
• Új összetevők, amikből a mai igényeknek megfelelő Ciprus Accordot elő lehet állítani az IFRA szabályozásnak megfelelően

Minden alapanyag benne foglaltatik az árban: alkohol, olajok, szintetikus összetevők, illatcsíkok, tesztüvegek, amelyeket mindenki haza vihet. Az anyagok, amiket használunk a legjobb minőséget képviselik, amelyeket a legnagyobb parfümházak is használnak, mint pl. az IFF, Firmenich, Robertet, Givaudan alapanyagai, mindannyian a legjobb alapanyag beszállítók a parfümiparban.

A brazil születésű Daniel Pescio több mint 20 éve dolgozik Franciaországban.
Miután a világhírű Versailles-i Parfüm Akadémián végzett, számos nagy márkával dolgozott együtt, mint a Chanel, Dior, Tom Ford, Prada, és Hermés… hogy csak a legnagyobbakat említsük.
2006 óta tagja a Francia Parfümőrök Szövetségének.
2010 óta dolgozik a francia Editions de Parfums Frédérique Malle -nek, ahol 5 éve kereskedelmi vezetőként járul hozzá a márka fejlesztéséhez.
Az Amerikai Parfümőrök Társasága által rendezett nemzetközi kihívás során beválasztották a világ 16 legjobb parfümőre közé.

A kurzus angol nyelven, magyar tolmácsolással zajlik.
A kurzus folytatódik majd 2020-ban a következő szintekkel egészen a 10-es szintig. Amennyiben komolyabban szeretnél a parfümök világával foglalkozni, ne hagyd ki! A kurzusok egymásra épülnek, de egy-egy kurzus külön is elvégezhető, mind a 10 szint elvégzése után oklevelet adunk. A kurzus elvégzésére Magyarországon csak az It’s YOUR World-nél van lehetőség.

A 7 órás 5. szintű kurzus díja :
Early Bird 09.15-ig: 84.990 Ft + Áfa, utána: 89.990 Ft + Áfa
Jelentkezéskor 40.000 Ft + Áfa regisztrációs díj fizetendő. A fennmaradó rész 1 összegben, vagy részletekben rendezhető 2019. 10.31-ig.
A részvételi díjban benne foglaltatik a 7-8 féle finger food ebéd és a napközbeni kávészünetek, frissítők.

Mivel korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni (jelenleg már csak 4 helyünk elérhető), ezért érdemes mielőbb jelentkezned!
Szeretettel várunk!

Regisztráció:
Molnár Judit, molnar@itsyourworld.hu, 0630 348 4620

Programunk felkeltette érdeklődését? Jelentkezzen most!

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Siker-Nő Kft.
1029 Bp., Tamara u. 10. Fsz. 1
Adószám: 25296905-2-41

E-mail

Ha nem kapott választ minden kérdésére, írjon nekünk az
info@itsyourworld.hu címre.

EVENT manager

Molnár Judit
molnar@itsyourworld.hu
+36-30-348-4620