La Vie est Belle mesterkurzus Daniel Pescio-val

2019/05/05, Egynapos program

Májusban a már edukáltabb parfüm imádók számára egy különleges, tematikus It’s YOUR World egész napos mesterkurzussal készülünk, mely végén saját illatoddal térhetsz haza!

Ezúttal a világon a legtöbbet eladott parfüm lesz napunk középpontjában: sokak kedvence, a La Vies est Belle. A mesterkurzust Daniel Pescio vezeti, aki immár többször kápráztatott el bennünket Budapesten és Párizsban is különleges illataival és tudásával.

A La Vie est Belle egy gyönyörű illat, amelyet 2012-ben 3 híres parfümőr alkotott: Dominique Ropion, Anne Flipo és Olivier Polge.
A Lancôme missziója az illattal az volt, hogy Julia Roberts sugárzó auráját egy parfümre fordítsák le, ezzel megalkotva a világ új N°1 illatát felülmúlva a J’adore, Angel, Coco Mademoiselle, N°5 és La Petite Robe Noire illatokat. A parfüm 5 évig készült, amíg bevezetésre került. Minden egyes részlet aprólékosan tanulmányozásra került a Lancôme marketing csapata által.

A brazil születésű Daniel Pescio, több mint 20 éve dolgozik Franciaországban.
Miután a világhírű Versailles-i Parfüm Akadémián végzett, számos nagy márkával dolgozott együtt, mint a Chanel, Dior, Tom Ford, Prada, és Hermes… hogy csak a legnagyobbakat említsük.
2006 óta tagja a Francia Parfümőrök Szövetségének.
2010 óta dolgozott a francia Editions de Parfums Frédérique Malle -nek, ahol 5 éven keresztül kereskedelmi vezetőként járult hozzá a márka fejlesztéséhez.
2015 óta a saját illatait készíti parfüm kreátorként, illetve tanítja a parfüm készítést szerte a világban.
Az Amerikai Parfümőrök Társasága által rendezett nemzetközi kihívás során beválasztották a világ 16 legjobb parfümőre közé.

Ha valami igazán különlegesre vágysz, csatlakozz az eseményhez és parfüm mesterünk útmutatása alapján tervezz egyedi személyre szabott illatot magadnak, ezúttal a La Vie est Belle alapján!

S hogy mi fog történni a mesterkurzuson? Daniel segítségével betekintést kaphatunk a La Vie est Belle titkaiba az egész nap során, majd minden résztvevő elkészítheti és haza is viheti saját parfümjét. Fedezzük fel együtt, hogy a 3 mester parfümőr hogyan dolgozott együtt, hogy megalkossák a világ legtöbbet eladott parfümjét!

• Minden egyes összetevő tanulmányozása, az egyes Accord-okra lebontva, amelyeket Dominique Ropion, Anne Flipo és Olivier Polge alkotott meg
• A parfüm egyediségének vizsgálata, és az új struktúra, amit a 3 nagyágyú megalkotott
• Hogyan lett a La Vie est Belle a világ legtöbbet eladott parfümje?
• A parfüm minden egyes részletének vizsgálata
• A La Vie est Belle DNS felfedezése: az Accord, amely minden nőt rabul ejt
• Saját La Vie est Belle kreáció kitalálása
• 30 ml-es La Vie est Belle saját parfüm kreáció megalkotása

A mesterkurzus angol nyelven, magyar tolmácsolással zajlik.

A mesterkurzusban benne foglaltatik az ebéd és üdítők is, valamint az egész nap folyamán harapnivaló és frissítők, kávé.

2019. május 5., vasárnap, 10:00–13:00

Részvételi díj:
Early Bird 2019.04.22. éjfélig: 37.990 Ft + Áfa
2019.04.23-tól: 42.990 Ft + Áfa

Mivel korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni, ezért érdemes mielőbb jelentkezned!
Szeretettel várunk!

Jelentkezés és érdeklődés:
Molnár Judit, info@itsyourworld.hu, 06 30 348 4620

Programunk felkeltette érdeklődését? Jelentkezzen most!

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Siker-Nő Kft.
1029 Bp., Tamara u. 10. Fsz. 1
Adószám: 25296905-2-41

EVENT manager

Molnár Judit
molnar@itsyourworld.hu
+36-30-348-4620

E-mail

Ha nem kapott választ minden kérdésére, írjon nekünk az
info@itsyourworld.hu címre.