1. június 17-én került megrendezésre az It’s YOUR World egynapos workshop rendezvénye, mely a divat és a stílus jegyében telt.

10 órakor találkoztunk a Gozsdu-udvar környékén a nyüzsgő belvárosban található Iconist Szalonban, ahol a Szalon tulajdonosai, Gábor Márta stylist és Gajer Emese divattervező láttak bennünket vendégül.

A résztvevők rövid akklimatizálódása után kezdetét vette a program elméleti része, hiszen Gábor Márti mesélt nekünk a színekről, a színelméletről, és az alkatelméletről is. Mi is kezünkbe foghattuk a színgömböt, és a színkendőket, melyek a színelemzést segítik. Az elméleti bevezető, kis pezsgő, és finom falatok után bele is vágtunk a gyakorlati részbe, hiszen első vállalkozó szellemű vendégünk színelemzését mindenki figyelemmel kísérte. A hajat letakarva, különböző színkendők arc elé tartásának segítségével mindenki saját maga láthatta, hogy melyek azok a színek, amik jól állnak, és melyek amik sápasztanak, kiemelik a ráncokat, vagyis egyáltalán nem előnyösek. Ezután már Juhász Nikoletta, sminkesünk is akcióba lendült, hiszen minden résztvevőnek nappali sminket készített, és praktikus sminkelési tanácsokat adott. Mindeközben fotósunknak, Albrecht Máténak köszönhetően, különleges hangulatú képek készültek ezen a csodálatos helyszínen a különleges belső terekben. Gajer Emese mindenkinek alkatelemzést végzett, majd az Iconist saját ruha márkájának bemutató darabjait is magukra ölthették a résztvevők – immár a megfelelő színben, amelyekben nagyon szuper fotók is készültek mindenki megelégedésére.

A nap befejezéseként egy kis borral és desszertekkel, a programhoz kapcsolódó beszélgetésekkel és tapasztalatokkal zártuk a napot. Bőven elmúlt 4 óra, mire haza indultunk a tartalmas és nagyon jó hangulatú nap után, melyből a visszajelzések alapján mindenki különleges élményekkel, hasznos tanácsokkal gazdagodott. A csodás ételekért köszönet a Gasztroamazonoknak! Boldogok vagyunk, hogy velünk voltatok!

Amennyiben szeretnétek egy hasonló csajos napot megszervezni barátnőitekkel, vagy akár egy szuper lánybúcsús napként, keressétek az It’s YOUR World programok megálmodóját, Molnár Judit-ot bizalommal!

molnar@itsyourworld.hu

+36 30 348 4620

www.itsyourworld.hu
img_1241 img_1255 img_1282 img_1413 img_1341 img_1775img_1502 img_1293rimg_20361