Április 3-4. Lélek wellness stílusosan Orvos-Tóth Noémivel és Schiffer Miklóssal – élménybeszámoló

Április 3-4-én került megrendezésre It’s YOUR World programsorozatunk következő két napos rendezvénye, mely egy különleges helyszínen, a balatonfüredi Villa Vitae-ben került megrendezésre.

Hétfőn reggel egy igazi toscanai helyszínnek is beillő gyönyörű helyen indítottuk a napot, 10 órakor találkoztunk a füredi domboldalban elhelyezkedő Villa Vitae-ben, ahol ízletes kávéval és gyönyörű napsütéssel, a Balaton ébredő látványával fogadtak Bennünket. A rendezvény ideje alatt a szálloda vendégeink exkluzív használatában volt, ami a szálloda személyzetétől extra kiszolgálásban nyilvánult meg, mindenki nagy megelégedésére. A rendezvény egy kis ismerkedéssel indult ezután, majd a program máris egy fantasztikus gasztro élménynek is beillő ebéddel vette kezdetét.

13 órakor elkezdődött a szakmai program, Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus segítségével a lélek rejtelmeibe ástuk magunkat, az önismeret és párkapcsolat kérdései mentén tovább ismerkedtünk, beszélgettünk.

A nap gyorsan elrepült, ezen a gyönyörű helyszínen este 8 órától egy igazi ízorgiában volt részünk, az 5 tételes borvacsora mindannyiunkat lenyűgözött. Vacsora után vendégeink még igénybe vették a szálloda exkluzív szolgáltatásait, mint a VIP moziterem, illetve a wellness részleg használata, ahol gőzfürdő, szauna, jacuzzi is rendelkezésre állt. A jó hangulat éjszakába nyúlóan elkísért Bennünket, jó kis beszélgetésekkel fűszerezve, hajnal volt már, amikor nyugovóra tértünk.

Keddi napunk egy fantasztikus reggelivel, majd egy újabb szakmai programmal vette kezdetét, hiszen Schiffer Miklós stílus tanácsadás előadását hallgatták meg a résztvevők, illetve tehettek fel személyre szabott kérdéseket mind a női, mind a férfi stílussal, öltözködéssel kapcsolatban.

Az izgalmas előadás után sminkesünk, Juhász Nikolett segítségével gyönyörűvé varázsoltuk a hölgyeket, majd a jó hangulatot ebben a gyönyörű környezetben, fotósunk Székely Rita segítségével meg is örökítettük.

A programot egy fantasztikus ebéddel és egy jó kis beszélgetéssel zártuk a divat világát előtérbe helyezve. A két fantasztikus nap gyorsan elillant, a visszajelzések alapján mindenkit elvarázsolt gyönyörű vendéglátó szállásunk, és a program sokszínűsége, valamint a lenyűgöző ételek és italok.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, várunk vissza Benneteket! Következő itt megrendezendő rendezvényünk tematikájáról info rövidesen!